Zangers

Voorlopige Lijst met kirtan/harmoniumspelers. 

Dharmanand: een jonge Nederlandse harmoniumspeler die het kirtan/ bhajan zingen prachtig leidt. Hij speelt wekelijks in de studio van Swaha-yoga in Amsterdam. Daarnaast organiseert hij maandelijks kirtan sessies bij hem thuis.
“muziek is mijn 2de natuur”.

Pujari: heeft jaren geleden het initiatief genomen om ashram Sada Shiva Dham te bouwen. Hij ontmoette en leefde samen met Sri Haidakhand Baba in de Himalays in het plaatsje ‘Haidakhan’ en ashram in  India.
Pujari speelt prachtig harmonium en hij bracht samen met vriend en Tabla speler Tom o.a de cd ” Fire of Devotion” uit.

Turkantam: is een all round van huis uit Italiaanse muzikant  maar woont met zijn gezin in Frankrijk. Hij noemt zichzelf troubadour. Hij geeft wereldwijd concerten en speelt vooral kirtan en bhajans. Zijn favoriet is de mantra Om Namah Shivay en zijn eigen composities. Hij nam veel cd’s op. Een voorbeeld daarvan is ” Bhakti by Turkantam”

Moti Ma: muziek heeft altijd een belangrijke rol in haar leven gespeeld. Vanaf zeer vroege leeftijd was zij leadzanger in verschillende bands.
In  India in 1980 maakte zij kennis met spirituele/ devotionele muziek. Moti Ma toerde o.a met Nina Hagen over de hele wereld.
Ook bracht zij haar eigen cd’s uit ” Shakti-Wave” en ” Divine Pearls”.
Sivani Mata en de Babaji Temple Singers: zijn een collectief en worden geïnspireerd door Babaji:

Hari Suddha en Durga Das hebben al vele mensen geinspireerd. Tijdens festivals doen zij regelmatig puja’s en mantrasessies.
Sivani Mata’s  spel is door vele meesters en tradities beïnvloedt en zij is vooral dankbaar dat zij mensen kan en mag inspireren.
Zij organiseerde het eerste Bhakti festival in Engeland in 2011. In 2013 bracht zij haar debuut album uit ” I am “.
Tabla Tom’s guru is Babaji. Hij begeleidt met zijn tabla vele harmoniumspelers zoals Krisna Das, Goma etc.

Mukandi Lal: is een Italiaanse veelzijdige muzikant. Hij speelt zowel drum als Harmonium met  passie. Zijn leven speelt zich af in zowel Italië als in India.

Maneesh de Moor: is een bekende muziekproducer, zanger, pianist en composer in de yoga- en meditatiewereld. Hij bracht de album ” Sadhana” uit. Hij werkte met zeer verschillende muzikanten vanuit de hele wereld.

Praful: is een sax- en fluitspeler, muziekproducent en artiest. Zijn stijl herbergt de stijlen Jazz, Soul, Dance en Indiase muziek.Praful is internationaal bekend en heeft laatst gespeelt op een lezing van Eckhart Tolle. Hij is een bekende artiest op festivals in binnen en buitenland die een band hebben met Yoga en heeft inmiddels 6 soloalbums op zijn naam staan. Voor meer inzicht in zijn muziek bezoek de website http://www.prafulmusic.com

Hansuman: Is creatief directeur, studeerde Hatha yoga en woont in Groesbeek. Hij speelt kirtan op zijn gitaar.