dagtickets

Een dagticket in de voorverkoop;                                                                                                       zonder maaltijd 20,- , met maaltijd 30,-.                                                                                                   Het geeft toegang tot alle kirtansessies in de grote tent en de mogelijkheid om deel te nemen aan het ashramprogramma zoals de Aarti in de ochtend en in de avond in de tempel en de vuurceremonie van die dag. Op zaterdag in de vroege ochtend een kleine vuurceremonie en op zondag om 10.00 de grote vuurceremonie, ook wel Havan genoemd.

Voor alle workshops die tijdens het festival aangeboden worden vragen we een donatie voor het doel wat we steunen, nl het Ziekenhuis in Chilianaula in India. Bij de receptie vindt je informatie en de intekenlijst voor workshops en je geeft daar tevens de donatie voor de workshop van je keuze. ( voor meer informatie over workshops zie ‘Workshops/consulten/yoga etc.’)

Als je het hele weekend, zonder overnachting wilt komen dan kun je ook in 1 keer je dagticket voor de 3 dagen kopen. De prijs is zonder maaltijd 50,- en met maaltijd 70,-

K.B.Festival2015@gmail.com voor vragen en reserveren.